رصد اخبار آموزش و پرورش ایران

مهدی نوید ادهم (دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش):


- بر اساس استنباط کارشناسی روح حاکم بر مصوبه مجلس تأثیر قطعی در فرایند سنجش و پذیرش دانشجو و تأثیر مثبت در این میان مطرح نیست. طبق قانون مصوب سال ۸۶ سوابق تحصیلی باید به گونه‌ای اعمال می‌شد که از سال اول برنامه پنجم کنکور حذف شود به همین دلیل قانون پذیرش دانشجو به قانون حذف کنکور معروف شد، اما چون مجریان به این موضوع باور نداشتند این مهم عملیاتی نشد.
- طبق این قانون سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها و مراکز علمی منوط به سوابق تحصیلی شد که در سال اول اجرا این تصویب ۲۵ درصد و در سال‌های بعد روند صعودی پیدا کرد و قرار بر این بود تا به ۸۵ درصد برسد، اما متأسفانه قانون فقط ۲ سال عملیاتی شد.
- بعد از این زمان واژه‌ای به نام تأثیر مثبت سوابق تحصیلی ابداع شد که اصلا در قانون مطرح نبود و پیش از این قانون گذار تأثیر قطعی را اعلام کرده بود.
- این رویکرد به بی عدالتی آموزشی دامن می‌زند و افرادی در کنکور موفق خواهند شد که با بنیه مالی قوی مهارت‌های تست زنی و تحصیلی را آموخته باشند و به کمک مافیای کنکور رتبه‌های خوبی کسب می‌کنند در این میان سایر دانش‌آموزان متضرر خواهند شد.

- طبق مکاتبه‌ای که وزیر آموزش و پرورش با مجلس داشته است خواهان تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور هستیم و امیدواریم شورای سنجش و پذیرش هم این همکاری را با ما داشته باشد.


تاریخ انتشار:14 آبان97

منبع: معلم ایرانی

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان


تحلیل رصدآپ: سوالی که مطرح است این است که آیا رویکرد تاثیر مثبت به بی عدالتی آموزشی دامن می‌زند یا رویکرد تاثیر قطعی؟ دانش آموزشی که بعد از گذشت چندماه هنوز معلمی نیست که شروع به تدریس کند آیا با وجود تاثیر قطعی مدل میتواند به دانشگاه خوبی وارد شود؟


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۱۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی